Renobuild plaatst epoxy mortelvloeren op alle industriële draagvloeren, tot meer dan 1.000 m² per week.

Industriële Epoxy Mortelvloeren, Quartzline en Quartzvloeren te Brugge, West-Vlaanderen

Perfect afgewerkte troffelvloeren in Vlaanderen en Wallonië

Renobuild heeft samen met leverancier Quartzline een uniek plaatsingsprocédé voor epoxy mortelvloeren ontwikkeld. De mortelspecie wordt gevlinderd met een helikoptermachine. Dankzij deze machinale plaatsing kunnen veel kortere plaatsingstijden worden gerealiseerd.

Een mortelvloer (of troffelvloer) van epoxy biedt tal van voordelen en is ideaal voor veelgebruikte ruimtes, zoals bibliotheken, recepties, winkelruimten enz.
Verder biedt dit materiaal verschillende eigenschappen en voordelen, zoals:

  • goede krasbestendigheid
  • decoratief: ingelegd met kwarts in epoxy
  • goede UV-weerstand
  • snel geplaatst en snel te gebruiken
  • geen voegen of naden
  • makkelijk te onderhouden
  • conform de HACCP-norm
Gratis offerte

Wat is een Epoxy Mortelvloer?
Een mortelvloer of ook wel troffelvloer genoemd, bestaat uit fijne gekleurde kwartskorrels vermengd met hoogwaardige epoxyharsen.
De mortelvloer heeft een gesloten structuur en wordt standaard voorzien van een vloeistofdichte en transparante epoxylaag.
Indien u dat wenst kunt u echter ook kiezen voor een matte afwerking.
Het resultaat is een harde, hoge slijtvaste, vloeistofdichte en onderhoudsvriendelijke vloer met een industriële look. Deze vloer is ideaal voor kantoren, scholen, horeca, voedingsindustrie, werkplaatsen, winkels, toonzalen, …

Wilt u meer weten over onze epoxy mortelvloeren? Wij vertellen u graag meer over de voordelen. Neem telefonisch contact op met Renobuild of vul het contactformulier op de website in.

Technische fiche